26.05.2019 - Comunicat - competitii nationale 2019

Comunicat - competitii nationale 2019

 

 Comunicat FMR din data de 08.05.2019 

1. In vederea participarii la competitiie nationale din 2019 - Campionatele Regionale, Campionatul National, Cupa Romaniei - solicitam organizatorilor locali ca impreuna cu delegatii echipelor participante sa aiba in vedere, sa intocmeasca si sa prezinte urmatoarele documente (cu respectarea hotararilor, deciziilor si regulamentelor emise de FMR):
a) Tabel nominal cu jucatorii echipei participante (model atasat), cu semnaturile si parafele de rigoare (solicitate). Acest tabel va putea fi folosit la toate competitiile nationale 2019
b) Jucatorii au obligatia de a avea asupra lor un act de identitate valabil, cu poza (C.I., pasaport, permis de conducere), in vederea verificarii identitatii acestora, inainte de desfasurarea jocului.
c) Adeverinta medicala individuala, emisa in anul 2019, din care sa reiasa ca jucatorul este apt pentru efort fizic, respectiv pt participarea la jocuri sportive. Sunt valabile si legitimatiile proprii cu parafa medicala si stampila unitatii medicale emitente cu viza pe anul 2019.
2. La Campionatele Regionale, Cupa Romaniei si Campionatul National, vor avea drept de joc doar acei jucatori care sunt inregistrati pe site-ul FMR si care sunt inscrisi pe Tabelul nominal stampilat si semnat de catre Organizator (modelul din atasament).
3. Campionatele care la data de 01 aprilie nu au avut inregistrati jucatorii participanti in competitia locala, nu vor avea drept de participare la competitiile nationale. In situatia cazurilor exceptionale, CEX le va analiza si va lua o decizie pe baza documentelor solicitate.
Nota: Nu se considera caz exceptional faptul ca un organizator nu a inregistrat pe site un jucator, care a evoluat la o echipa pe durata campionatului.
4. Jucatorii legitimati la nivelul Liga I Futsal si Liga a III-a fotbal, care activeaza la echipele din campionatele locale, pentru a avea drept de joc la competiile nationale, vor atasa la Tabelul de inscriere si numarul de inregistrare de la Comisia pentru Statutul si Transferul Jucatorului (CSTJ) din cadrul FMR. Jucatorii care au obtinut legitimarea fara sa fi fost inregistrati la CSTL pana la termenul stabilit (1 aprilie-2019), NU au drept de joc la competitiile nationale. In situatiile in care se constata ca organizatorul a omis inregistrarea in termenul prevazut, se poate solicita inscrierea si emiterea numarului de inregistrare de la CSTJ, doar dupa achitarea taxei de urgenta (100 lei).
5. Jucatorii legitimati la nivelul Liga I Futsal si Liga a III-a fotbal, care activeaza la echipele calificate la competitiile regionale si nationale vor fi evidentiati intr-un mod special, cu un semn distinctiv, atat pe Tabelul de inscriere cat si pe fiecare Raport de joc (lucru care va fi verificat de catre oficialii jocului, la fiecare meci).
6. Toate campionatele locale au obligatia de a respecta termenele de mai jos:
Campionate Regionale 2019
1. 13 mai – achitarera taxei de participare Campionat Regional, conform numar echipe participante
2. 20 mai - transmitere table nominal lot a echipei participante (dupa caz)
3. 03 iunie – transmitere nume echipa/echipe participante
4. 04 iunie – tragerea la sorti pentru stabilirea grupelor pentru cele patru regiuni (transmisie Live)
5. 04 iunie – data limita de transmitere table nominal echipe participante
Cupa Romaniei 2019
1. 20 mai – anuntarea si centralizarea echipelor participante
2. 30 mai – achitarera taxei de participare, conform numar echipe anuntat
3. 10 iunie – transmiterea nume echipa/echipe participante
4. 13 iunie – tragerea la sorti pentru stabilirea grupelor (transmisie Live)
5. 15 iunie – anuntare program competitional
Campionatul National Firme si Institutii 2019
1. 20 mai – anuntarea si centralizarea echipelor participante
2. 30 mai – achitarera taxei de participare, conform numar echipe anuntat
3. 05 iunie – transmiterea nume echipa/echipe participante
4. 13 iunie – tragerea la sorti pentru stabilirea grupelor si a programului competitional
Campionatul National Old Boys 2019
1. 20 iunie – transmiterea nume echipa/echipe participante e
2. 20 iunie – achitarera taxei de participare, conform numar echipe anuntat
3. 11 iulie – tragerea la sorti pentru stabilirea grupelor si a programului competitional
7. Tabelul nominal de participare (atasat) pentru toate competitiile nationale se trasnsmite pe adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
8. Va reamintim că jucatorii sanctionați disciplinar la competitiile nationale din sezonul 2017-2018 vor avea drept de joc de anul acesta, doar dupa ce si-au achitat penalitatile financiare. Etapele de suspendare vor fi efectuate, incepand cu prima competitie nationala la care participa echipa la care evolueaza jucatorul sanctionat. FMR nu va permite participarea nici unei echipe sau a unui jucator, care participa la o competititi regional sau nationala, sa evolueze pana nu-si achita penalitatile financiare.
9. Comisia de Organizare va achita taxa/taxele de participare pentru fiecare echipa participanta (conform locurilor aprobate de CEX) la Campionatul Regional, Cupa Romaniei, Campionatul National Old Boys si dupa caz Campionatul Firmelor, pana pe data mentionata mai sus.
Secretariatul General al FMR va elibera factura in baza numarului de locuri solicitate de fiecare organizator si aprobat de CEx. Va rugam sa tineti cont de data limita pentru efecturea platii, in caz contrar echipa isi pierde locul pentru competitia la care s-a inscris.
 
Secretar General FMR
Takacs Attila

SUSTINEM

viitorul

Parteneri

  • arena
  • arena
  • arena
  • arena
  • arena
  • arena
  • arena
  • arena